TIM BRENNAN Blaasinstrumenten
Algemeen
Reparatie
Verkoop
Adres
Referenties

Stuur e-mail

English

Terluin Informatica
Klanten over Tim

Mierenneuker?
Het valt niet mee om net zo'n mierenneuker te vinden als dat ik zelf ben. En dan nog een die niet alleen goed saxofoons kan reviseren (zeg maar gerust uit de dood laten herrijzen) maar minstens zo goed klarinet en, het moet niet veel gekker worden, ook nog dwarsfluit. Vreselijk ben ik over de soorten polstertjes en veertjes maar Tim is nog veel erger en hij heeft nog gelijk ook. Hij verbouwd m'n toeters zodat het nog makkelijker gaat, en dat bij al die dingen van me. Sopraan, alt, tenor, bariton en indertijd ook bassax Bb en basklarinet met speciale natuurlijke olien en zelfs de dwarsfluit speelt weer als vanzelf. Of er nou een quick-f mechanisme op moet of dat de hele linker pinkstand gemodifiseerd moet worden omdat ik van die spastiese handjes heb maakt niet uit. En dat tegen zeer billijke prijzen, vergelijk maar. En als je het wilt zien of horen: www.josvalster.nl.

Jos Valster

Een King uit 1926
Op aanraden van een muziekleraar kwam ik bij Tim Brennan terecht voor de aankoop van een sopraan-saxofoon. Nadat ik had verteld welke muziekstijl ik speel en welke eisen ik stel aan een saxofoon, kon ik een aantal saxen uitproberen. Nieuwe en gereviseerde. Mijn oog, of beter gezegd mijn oor, viel direct op een verzilverde King uit 1926. Prachtig instrument. Perfect gereviseerd en nauwkeurig afgesteld. Hier hoefde ik niet lang over na te denken. Verkocht! Inclusief een goede koffer, garantie en gratis servicebeurt.

Carlos Valentino

Laat je sax eens reviseren door Tim Brennan!
Aan een sopraansax worden in een goed fanfareorkest vaak hoge eisen gesteld. Technische mankementen zijn zeer irritant. Ook mijn 10 jaar oude Selmer Super Action vertoonde nogal eens kuren. Toen ik onlangs overwoog om maar een nieuwe te kopen, stelde Tim Brennan mij voor het instrument geheel te reviseren. De sopraan, die ik daarna terugkreeg, was verbazingwekkend. Hij speelt als nooit tevoren, zowel hoog als laag. Moeilijke passages gaan gemakkelijker en het zoeken naar een goed riet of het juiste mondstuk lijkt wel tot het verleden te behoren. Ik adviseer iedere saxofonist eens met Tim te gaan praten over een revisie. Het zal je speelplezier ten goede komen.

Jan de Ruijter, Bakkum

Valpartijen en vliegreizen ...
Ik speel al zo'n 20 jaar saxofoon en ik heb een bariton, alt en een sopraan. Ik ben voor het eerst bij Tim gekomen in 1997 nadat mijn alt was gevallen. Tim heeft 'm toen gerepareerd en daar was ik zo tevreden over dat ik sinds dien voor al m'n onderhoud en reparaties naar hem toe ga, zelfs nu ik in Leeuwarden woon. Tim's laatste reparatie betrof mijn bariton die ernstig beschadigd was tijdens een vliegreis naar Spanje. (met straatorkest Los Pepinos Frenéticos) De schade was een beetje vergelijkbaar met de eerder genoemde schade aan m'n alt, en Tim heeft me niet teleurgesteld: hij speelt beter dan ooit.

Peet Terluin, Leeuwarden

Robert Bakker ...
Schrijft op z'n eigen site over Tim Brennan.